Divizia fashion a RTC Holding ce cuprinde companiile AAV Group si Fashion Retail Group estimeaza o cifra de afaceri totala de 20 de milioane euro pana la sfarsitul lui 2007, consolidata pe cele patru francize pe care le opereaza in prezent, au declarat, citati de NewsIn, reprezentantii companiei.
"RTC Holding a intrat pe piata de retail fashion, in martie 2006. De atunci afacerea s-a consolidat si s-a transformat intr-o divizie cu o puternica dinamica pe piata si care cuprinde doua companii: AAV Group ce detine francizele Esprit, Women’Secret si Springfield si Fashion Retail Group ce a adus in martie brandul Debenhams in Romania. AAV Group si Fashion Retail Group se asteapta la un rulaj de 20 de milioane euro pana la sfarsitul lui 2007, consolidat pe toate francizele pe care se opereaza, pana acum. Rulajul de la inceputul anului 2007, pana acum a fost de 8 milioane de euro, consolidat", au explicat reprezentantii RTC Holding.

Divizia fashion a RTC Holding opereaza in prezent o retea de noua magazine ce cuprinde trei unitati Esprit, trei Springfield, doua Women’Secret ( in Plaza Romania si complexul comercial Feeria din Capitala) si un magazin Debenhams in Bucuresti. La sfarsitul anului trecut, rulajul francizelor fashion a fost de 3-4 milioane de euro.

Primul magazin Debenhams din tara a fost deschis in Bucuresti Mall, in urma unei investitii de 2,5 milioane euro si are o suprafata de 2.500 metri patrati, urmand ca pana la finele anului sa mai fie inaugurat un magazin la Cluj. Pentru 2008, Debenhams planuieste sa-si extinda reteaua, prima tiinta a anului viitor fiind Constanta. Fashion Retail Groupe stimeaza anul acesta o cifra de afaceri de noua milioane de euro prin comercializarea produselor Debenhams.

Atat Debenhams cat si Women’Secret se asteapta pana la sfarsitul lui 2007 la o crestere cu 10-12% pe segmentul de lenjerie intima comparativ cu prima parte a anului. In ceea ce priveste brandul Women’Secret, principalii concurenti sunt Etam si I.d Sarrieri.

RTC Holding, unul din cele mai mari grupuri de distributie si retail din Romania, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 261 milioane euro, iar estimarile pentru 2007 arata un rulaj de aproximativ 300 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri