A&D Pharma renunta la functia de presedinte executiv

Holdingul olandez A&D Pharma, operatorul celui mai mare grup farmaceutic din Romania, a anuntat, marti, retragerea lui David Ebsworth din functia de presedinte cu functii executive al diviziei romanesti, decizie care intra in vigoare de la 15 ianuarie 2008.

Principalul argument pentru introducerea pozitiei de presedinte cu functii executive in cadrul A&D Pharma SRL a fost administrarea separata a unor afaceri internationale, insa aceasta pozitie nu mai este necesara.

In acest fel, consiliul director al A&D Pharma a decis ca David Ebsworth se va retrage din functia detinuta in cadrul companiei romanesti, dar isi va mentine celelalte atributii, respectiv presedinte fara functii executive in cadrul grupului olandez. In aceasta calitate, Ebsworth va conduce in continuare consiliul director.

A&D Pharma detine in Romania o divizie de distributie si servicii de marketing, Mediplus, si reteaua de farmacii Sensiblu.

A&D Pharma a inregistrat, in primele noua luni ale anului, o crestere de 32% a cifrei de afaceri, pana la 301,8 milioane de euro, potrivit datelor emise de companie.

Mediplus, divizia de distributie si servicii de marketing, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand de la 197,7 milioane de euro inregistrate in primele noua luni ale anului 2006 la 256,7 milioane de euro in aceeasi perioada a anului 2007.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri