Aceasta este ce-a de-a patra locatie PHD in Bucuresti, dupa cele din Obor, Vitan si bulevardul Ion Mihalache, si va crea 20 de noi locuri de munca.

In prezent PHD a ajuns, in Bucuresti, la o baza de date de peste 19.160 de clienti. In Europa, PHD este prezent in patru tari: Romania, Franta, Bulgaria si Marea Britanie.

PHD Romania, divizia de livrare la domiciliu a lantului de restaurante Pizza Hut, isi propune pentru acest an afaceri de aproximativ 2 milioane euro si deschiderea a cel putin trei noi locatii in Bucuresti.

Prima locatie PHD din Romania a fost deschisa in decembrie 2007, in zona Vitan, urmata la 10 luni de o a doua, PHD Obor.

Lantul de restaurante Pizza Hut a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro, cu 11% mai mult decat in anul precedent.

In primul semestru al acestui an, Pizza Hut a raportat afaceri de 4,5 milioane euro, in usor declin fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Compania care detine franciza Pizza Hut pentru Romania, American Restaurant System, opereaza in prezent 13 restaurante Pizza Hut, dintre care sase in Bucuresti, doua in Constanta, doua in Cluj si cate o locatie in Timisoara, Iasi si Bacau.