Win Magazin, operatorul celor 15 centre comerciale Winmarkt, are, incepand cu 29 octombrie, o noua conducere in persoana lui Antonio Di Berardo, care il va inlocui pe Sergiu Stapler, directorul general al companiei din ultimii 8 ani.
„Am toata convingerea ca noua conducere va reusi sa continue munca inceputa acum opt ani si sa dezvolte proiecte noi. Dupa o scurta perioada de relaxare, ma voi implica in noi proiecte in real estate si in domeniul bancar”, a declarat Sergiu Stapler. Noul director general a explicat, intr-un comunicat de presa, ca predarea mandatului la conducerea companeii Win Magazin a fost luata in calcul inca din momentul achizitiei.

"Strategia companiei, elaborata impreuna cu Sergiu Stapler, care se axeaza pe consolidarea veniturilor printr-o reasezare comerciala, s-a aplicat intocmai in aceasta perioada de tranzitie. Scopul nostru a fost sa anticipam schimbarile care se produc in acest moment in piata, care vor deveni la sfarsitul crizei noi ipoteze pentru viitorul pietei de real estate si retail din Romania”, a declarat Antonio Di Berardino (foto).

Sergiu Stapler este cel care in anul 2001 pornea, in cadrul fondului de investitii NCH, o afacere cu 8 centre comerciale si o cifra de afaceri de 2 milioane de euro, pe care a reusit sa o aduca in 7 ani, pana la momentul vanzarii, la venituri de 20 milioane de euro si un numar de 15 centre comerciale si o cladire de birouri.

La momentul infiintarii Winmarkt in Romania, Sergiu Stapler avea o experienta de peste 30 ani in retail si real estate, acumulata in diferite companii din Israel, Elvetia si SUA. In Romania, Sergiu Stapler a mai condus centrul comercial Tomis din Constanta si a stat la baza privatizarii primei retele de magazine alimentare din tara, Aliment Conex, potrivit informatiilor reprezentantilor companiei.

Antonio Di Berardino, manager in cadrul companiei Immobiliare Grande Distribuzione, are o experienta de 10 ani in real estate si retail, fiind implicat in numeroase proiecte in Italia, atat pe partea de property management, cat si in domeniul comercial. In 2007 a venit in Romania in calitate de reprezentant al IGD pentru a se ocupa de procesul de achizitie al lantului de centre comerciale Winmarkt. Dupa achizitie, in aprilie 2008, el a fost numit CEO al Win Magazin S.A..

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul din cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,5 miliarde euro, conform ultimei evaluari realizate in vara acestui an, informeaza compania.

Afla cu cine a batut palma Winmarkt pentru inchierea a patru spatii de magazin din cel 15 centre comerciale.

Citeste cum a schimbat parteneriatul cu Winmarkt strategia de extindere a discounterelor Minimax.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri