KFC Romania va avansa in functie doi dintre directorii de restaurante din Bucuresti. Astfel, Catalina Ionita este noul area manager Bucuresti Nord, cu 9 restaurante in subordine, in timp ce de celelalte 7 se va ocupa Mircea Melnic, care va fi numit area manager Bucuresti Sud.
Catalina Ionita este unul dintre angajatii cu experienta in cadrul KFC. Ea face parte din echipa KFC din 1997, anul deschiderii primului restaurant in Romania. Ionita a lucrat timp de 4 ani casier la KFC Leonida.

Mircea Melnic (foto) este absolvent al Facultatii De Chimie Industriala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si lucreaza la KFC din anul 2005.

KFC Romania are deschise in prezent 37 de restaurante in intreaga tara. Dintre acestea 16 sunt in Capitala.

Citeste si: KFC Sun Plaza a incasat 200.000 lei in primele 4 zile de la deschidere

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri