Ministrul economiei, comertului si mediului de afaceri, Adriean Videanu, a anuntat ca 18 companii de stat aflate in subordinea ministerului de resort, vor dona pana la 10 milioane euro pentru refacerea caselor si gopodariilor celor afectati de inundatii.
Companiile care vor face donatii sunt: SNLO (Societatea Nationala a Lignitului Oltenia), CNH (Compania Nationala a Huilei) Petrosani, Compania Nationala a Uraniului, Societatea Nationala a Sarii, Oil Terminal din Constanta, Conpet, Transelectrica, Electrica, Nuclearelectrica, cele trei complexuri energetice din Oltenia (Turceni, Rovinari si Craiova), RAAN din Drobeta Turnu Severin, Transgaz, Romgaz, Hidroelectrica, Romarm si Societatea Nationala a Apelor Minerale.

"Este vorba de zeci de mii de salariati care vor dona. Suma este de 7,8 pana la 10 milioane euro. Cred ca este un gest de solidaritatre care trebuie punctat", a mentionat ministrul Videanu, citat de NewsIn.

Acesta a mai spus ca acolo unde este vorba de companii cu pierderi, vor fi numai donatii de la salariati.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri