."Costul pasajului Baneasa va creste cu aproximativ patru de milioane euro, din cauza inlocuirii solutiilor tehnice, de constructie initiale, iar banii vor fi achitati de Primaria Munuicipiului Bucuresti", a spus Orban.

Acesta a adaugat ca lucrarile la pasajul Baneasa sunt intarziate din cauza unui teren de 5.700 metri patrati care se afla in administratia Primariei.

"Dupa ce vor fi rezovate problemele pentru preluarea unui teren de la Primaria Capitalei in administrarea Ministerului Transporturilor si devierea de iluminat stradal, pasajul de la Baneasa va fi gata" a declarat Ludovic Orban.

Citeste si:

Pentru transferul terenului de la Primarie la CNADNR, Orban va participa luni la sedinta de la Primarie. Ministrul Transporturilor le va explica "prieteneste" consilierilor de ce ministerul are nevoie de acest teren.

"Suma initiala a proiectului a fost de circa13 milioane de euro. Din aceasta suma noua milioane de euro costa lucrarile de pasaj, restul reprezentand costurile cu proiectarea, intrucat au mai fost necesare mutari de utilitati: apa, gaze, canal, retea de iluminat stradal", a declarat, citat de NewsIn, directorul Directiei Variante de Ocolire, Investitii si Reparatii Capitale din cadrul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), Marin Ionescu. El a adaugat ca cele patru milioane de euro, suma cu care vor creste costurile pasajului, ar trebui achitate de Primaria Capitalei.