Facturile Romtelecom pot fi achitate la oricare dintre cele 170 de bancomate din reteaua Garanti Bank de orice persoana, indiferent daca este client al bancii sau nu, in numerar sau cu ajutorul oricarui tip de card.

In acelasi timp, clientii bancii care utilizeaza serviciul de internet banking au la dispozitie o optiune pentru plata facturilor Romtelecom. Acestia pot utiliza si serviciul debit direct, prin care pot imputernici banca sa plateasca automat factura Romtelecom in numele lor, la data scadentei, sau pot opta pentru transfer intrabancar direct din agentiile Garanti Bank.

Serviciul de plata a facturilor Romtelecom prin Garanti Bank a fost lansat in 2010, permitand achitarea acestora in numerar in agentiile bancii.

Citeste si:

Turcii de la Garanti Bank, unul dintre jucatorii de talie medie din sistemul bancar, au in plan sa devina profitabili in acest an, estimarea fiind ca banca va obtine un profit de 5 milioane de euro in 2011.

La sfarsitul anului 2010, nivelul activelor totale ale Garanti Bank a inregistrat o crestere de peste 70% fata de 2009, depasind valoarea de 1,4 miliarde de euro.