Turcii de la Garanti Bank au extins modalitatile de plata disponibile pentru facturile operatorului de telefonie fixa Romtelecom. Astfel, facturile pot fi achitate si prin serviciul de debit direct, reteaua de bancomate a bancii, serviciul de internet banking sau transfer intrabancar la agentiile bancii.
Facturile Romtelecom pot fi achitate la oricare dintre cele 170 de bancomate din reteaua Garanti Bank de orice persoana, indiferent daca este client al bancii sau nu, in numerar sau cu ajutorul oricarui tip de card.

In acelasi timp, clientii bancii care utilizeaza serviciul de internet banking au la dispozitie o optiune pentru plata facturilor Romtelecom. Acestia pot utiliza si serviciul debit direct, prin care pot imputernici banca sa plateasca automat factura Romtelecom in numele lor, la data scadentei, sau pot opta pentru transfer intrabancar direct din agentiile Garanti Bank.

Serviciul de plata a facturilor Romtelecom prin Garanti Bank a fost lansat in 2010, permitand achitarea acestora in numerar in agentiile bancii.

Turcii de la Garanti Bank, unul dintre jucatorii de talie medie din sistemul bancar, au in plan sa devina profitabili in acest an, estimarea fiind ca banca va obtine un profit de 5 milioane de euro in 2011.

La sfarsitul anului 2010, nivelul activelor totale ale Garanti Bank a inregistrat o crestere de peste 70% fata de 2009, depasind valoarea de 1,4 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri