Autoritatea de Supraveghre Financiara (ASF) va organiza o licitatie pentru servicii de consultanta in domeniul evaluarii unui numar de 205 persoane cu functie de conducere, proces in urma caruia unui vor fi confirmati in posturi, iar altii vor fi disponibilizati.

"Procesul de evaluare va avea ca rezultat fie confirmarea anumitor persoane cu functii de conducere, fie disponibilizarea lor. In termen de doua luni de la finalizarea evaluarii, va fi elaborat si un plan de actiune pentru eficientizarea ASF in vederea optimizarii procesului bugetar. La finele lunii august, personalul ASF numara 597 de angajati, in scadere cu 30 de persoane fata de 31 iulie", arata ASF.

Disponibilizarile vor fi operate in conformitate cu contractul colectiv de munca, noteaza Mediafax.

Anuntul de participare la licitatie a fost publicat joi pe e-licitatie.ro.

Conform anuntului, viitorul consultant va trebui sa raporteze rezultatele evaluarii celor 205 persoane si sa evidentieze punctele forte si slabe ale fiecarei persoane evaluate, precum si indicarea unui scor individual pe competentele analizate.

Sase oferte pentru evalurea...
Citeste si: Sase oferte pentru evalurea angajatilor ASF, in urma careia o parte...

Contractul are o valoare estimata fara TVA de 540.000 lei si se va derula pe o perioada de 45 de zile.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 11 octombrie, urmand ca pe 17 octombrie sa fie deschise.

ASF si-a inceput activitatea la 29 aprilie, prin preluarea si reorganizarea tuturor atributiilor Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, in baza OUG 93/2012, aprobata cu modificari prin Legea 113/2013.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 257 "pentru", 68 "impotriva" si 7 abtineri, modificarea ordonantei de urgenta privind Autoritatea pentru Supraveghere Financiara, stabilind reducerea de la 11 la 9 a numarului de membri ai consiliului care conduce institutia.

CFR SA a lansat licitatia...
Citeste si: Trenul pana la Aeroportul Otopeni nu va fi gata pana la Euro 2020


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si