CryptoCoin PRO estimeaza tranzactii de peste 20 de milioane de dolari pana la finalul acestui an, in toate tarile in care activeaza si, pentru anul viitor, isi propune o crestere de minimum cinci ori a sumelor tranzactionate. Compania a adaugat si plata cu cardul online, dar si tranzactionarea mai multor tipuri de monede virtuale, proiect derulat in parteneriat cu Netopia/mobilPay.

„In ultimele patru luni am rulat un proiect-pilot, in cadrul caruia am procesat peste 10.000 de tranzactii online cu cardurile de credit si de debit. A fost necesara aceasta perioada pentru optimizarea proceselor de KYC (cunoasterea clientului) si AML (impotriva spalarii banilor), similare cu cele folosite in industria bancara”, a declarat Valentin Socaci, CEO CryptoCoin PRO.

O alta noutate este ca platforma ofera inca sapte monede virtuale pe langa cele mai cunoscute, Bitcoin si Ether. E vorba de Ethereum Classic, Monero, Litecoin, Dash, Ripple, Bitcoin Cash, IOTA. Astfel, platforma ajunge la noua monede digitale ce pot fi cumparate, iar pentru ca intregul proces sa fie si mai simplu, in viitorul apropiat va fi disponibila, pentru tranzactii mai mici, si plata prin SMS.

Recent, compania a mai incheiat un parteneriat exclusiv cu agentia imobiliara romaneasca Cityland, specializata in tranzactionarea de proprietati in ansambluri rezidentiale noi. Clientii vor putea cumpara in premiera pe piata romaneasca apartamente in Bitcoin, beneficiind de discounturi semnificative din comisionul de schimb valutar. Preturile apartamentelor vor fi afisate direct in Bitcoin pe site-ul agentiei si vor fi actualizate in timp real. Preturile in Bitcoin ale proprietatilor din portofoliul Cityland incep de la patru Bitcoin, echivalentul a circa 55.0000 euro.

CEO CryptoCoin PRO: Avem cumparatori si din zona rurala

Oficialul companiei considera ca este nevoie de o educare a clientilor despre ceea ce reprezinta criptomonedele, in special despre tehnologia din spatele acestora, respectiv tehnologia Blockchain. Cumparatorii acestora provin atat din zona urbana cat si din cea rurala.

"Clientii trebuie educati in ceea ce priveste criptomonedele si tehnologia Blockchain. In momentul in care intelegi tehnologia, apreciezi si valoarea acestor monede digitale(..) Majoritatea cumparatorilor sunt din zona urbana, dar avem cumparatori si din mediul rural", a declarat Valentin Socaci.

Cryptocoin Pro, ale carei servicii sunt disponibile in Canda, Elvetia, Luxemburg si Romania, urmeaza sa se extinda si in Spania, Italia si Statele Unite ale Americii, conform informatiilor oferite de CEO-ul companiei pentru wall-street.ro. Acestia actioneaza in parteneriat cu o companiei al carei sediu se afla in Luxemburg, de partea de implementare a serviciilor ocupandu-se o echipa formata din 15 romani.

"Echipa noastra e formata din 15 romani, plasati in Bucuresti, Iasi, Pitesti si Canada. Ii ajutam pe cei din Luxemburg sa isi implementeze serviciile peste tot in lume. Urmeaza sa ne extindem in Spania, Italia si in Statele Unite ale Americii" a declarat Valentin Socaci.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri