Banca Transilvania aduce pe piata un credit imobiliar fara avans

Banca Transilvania a lansat, miercuri, un credit destinat companiilor si persoanelor fizice autorizate care vor sa investeasca in domeniul imobiliar, care poate fi acordat fara avans si este cel de-al patrulea produs al bancii creat special pentru firmele mici si mijlocii

Avantajul creditului consta in faptul ca firma nu trebuie sa plateasca un avans la contractarea creditului, in conditiile in care suma maxima ce poate fi atrasa este de 200.000 euro sau echivalentul in lei, iar perioada maxima de rambursare este de 15 ani, cel mai lung termen din piata, spun bancherii de la Banca Transilvania.

Creditul este destinat achizitionarii de proprietati imobiliare, precum locuintele de serviciu, sedii de birouri, spatii comerciale sau terenuri intravilane.

Dobanda pentru varianta in euro a creditului este de 10,5% pe an, iar pentru cea in lei de 11,5% pe an din suma contractata. Banca percepe si un comision la acordarea creditului ce variaza intre 0 si 2% din valoarea creditului in functie de avansul cu care vine clientul. Astfel, pentru un avans intre zero si 15%, comisionul este de 2% din valoarea creditului, pentru un avans de 15-30% comisionul este de 1%, iar pentru cei care aduc avans de cel putin 30% din valoarea imobilului, banca nu percepe comision de acordare a creditului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Setari Cookie-uri