OTP Bank Romania ofera o dobanda anuala de 8% pentru depozitele in lei si 4,55% pentru cele in euro, in primele doua luni, pentru depozitele la termen constituite pana pe 21 decembrie

Pentru depozitele in lei, banca acorda o dobanda de 8% pe an in primele doua luni de depozit si 7,5% pe an in urmatoarele doua luni. Persoanele care isi fac depozite in euro vor primi o dobanda de 4,55% pe an in primele doua luni de depozit, respectiv 4,25% pe an in urmatoarele doua luni.

Depozitul va expira exact la patru luni de la constituire, iar banii vor fi virati automat in contul curent al clientilor, iar pentru retragerea banilor in ziua expirarii depozitului nu se percepe niciun comision.

Clientii bancii trebuie sa depuna cel putin 100 lei sau 100 euro, iar daca sunt abonati la serviciul OTPdirekt-Alerte SMS sau urmeaza sa aleaga acest serviciu vor primi pe telefonul mobil, la data scadenta, un mesaj care contine informatii despre depozitul personal.

OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere bruta de 1,9 miliarde forinti (circa 7,7 milioane euro) in primul semestru al lui 2007, cu 18,2% mai mare fata de aceeasi perioada a anului precedent, pe fondul expansiunii bancii si maririi cheltuielilor de personal.

OTP Bank Romania este subsidiara grupului financiar din Ungaria, OTP Bank, ce desfasoara operatiuni si in Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia unde deserveste in total peste 11 milioane de clienti, prin 1.300 sucursale, precum si prin intermediul canalelor sale electronice. Grupul OTP a afisat, in primul semestru al lui 2007, un profit net de 101,2 miliarde forinti (411 milioane euro), in crestere cu 8,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
OTP lanseaza un depozit bancar cu dobanda 5% in 15 luni