Piraeus Bank a ajuns la o retea de 95 de unitati

Reteaua Piraeus Bank Romania a ajuns la 95 de sucursale dupa ce, saptamana trecuta, banca a deschis cinci noi unitati, din care doua in Bucuresti, iar celelalte in Hunedoara, Timisoara si Roman.

Cele doua unitati din Capitala au fost deschise in City Mall si in cartierul Rahova.

"La inceputul acestui an ne-am propus sa deschidem 100 de sucursale in toata tara. Extinderea retelei, alaturi de imbunatatirea constanta a conditiilor de creditare, fac parte din strategia Piraeus Bank Romania de a se pozitiona ca banca accesibila, care ofera servicii competitive unei categorii largi de clienti", a declarat directorul adjunct de retea al Piraeus Bank Romania, Madalina Grindei.

Piraeus Bank Romania este prezenta in 40 dintre cele 41 de judete ale tarii, cele mai multe unitati (35) fiind situate in Bucuresti. De la inceputul anului, cand banca detinea 54 de unitati, reteaua Piraeus Bank Romania s-a extins cu 41 de sucursale.

Piraeus Bank Romania este subsiara de pe piata romaneasca a grupului financiar grec Piraeus Bank, cu activitati pe piatele de retail banking, IMM, piete de capital, investitii bancare si leasing. Piraeus Bank Group are, in prezent, 690 de sucursale in Grecia, Albania, Romania, Bulgaria, Serbia, Egipt, New York, Londra si Ucraina.

Piraeus Bank Romania a obtinut inprimelenoua luni ale acestui an un profit inainte de impozitare de aproape 15 milioane euro, in crestere cu 140% fata de acelasi interval din anul trecut, pe fondul cresterii volumului de credite acordate si a extinderii portofoliului de clienti. Activele administrate de banca atingeau la finalul lunii septembrie aproape 2,2 miliarde euro, in crestere cu 213% fata de nivelul inregistrat la 30 septembrie 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri