BRD Finance a lansat, luni, impreuna cu Renault Credit International (RCI), al zecelea card din portofoliu, iar in urmatoarele doua luni intentioneaza sa mai lanseze inca doua carduri.

Cardul Renault este unul de plata, care ofera o reducere de 10% la orice revizie efectuata in reteaua Renault achitata cu acest card si deplasarea gratuita cu Renault Asistenta. Limita maxima de credit este de 15.000 lei, cu o dobanda lunara de 2,2% si un comision lunar de administrare de 0,5%.

Cardul Renault poate fi folosit pentru plati la orice aparat pentru plata cu cardul la comercianti (POS) si pentru retrageri de numerar de la bancomatele care afiseaza sigla Mastercard, in tara si in strainatate. Cardul cu marca Mastercard se emite gratuit, iar in reteaua proprie, Renault ofera o perioada de gratie de pana la 47 de zile cu costuri zero,potrivit oficialilor companiei emitente. La fiecare plata facuta cu cardul in reteaua Renault, clientii acumuleaza si puncte de fidelitate (2 puncte la un leu cheltuit).

Directorul de marketing al BRD Finance a precizat ca 110.000 de clienti posesori de autovehicule Renault vor primi cardul imediat.

Citeste si:

"Suntem principalul partener bancar al Renault in Romania. Acest card este unic pe piata romaneasca si Romania este a treia tara in care exista acest card, dupa Franta si Italia", a declarat presedintele-director general al BRD-Groupe Societe Generale, Patrick Gelin.

BRD Finance este o companie mixta creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) impreuna cu Franfinance (51%), filiala Grupului SocGen specializata in credite de consum. Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance este prezenta in peste 4.000 de magazine si retele de retail din Romania. BRD Finance mai are parteneriate cu Praktiker, Carrefour, Rombiz, Daniel, Diverta, Real, Boom TV si Staer.

Grupul financiar Renault Credit International (RCI) Banque, infiintat in 1980, este detinut in proportie de 100% de compania Renault si este specializat in finantarea achizitiilor si serviciilor auto ale marcilor Renault si Nissan.