Doi fosti manageri in domeniul financiar bancar impreuna cu un experimentat om de afaceri au decis infiintarea unei companii de consultanta financiara - Credit Merchant.

Actionarii provin din domeniul financiar – bancar si de afaceri, cu o bogata experienta in domeniul finantarii si al evaluarii de afaceri: Daniel Militaru, fost director in cadrul Credit Europe Bank, Traian Mazdrache, fost director in cadrul Grupului BCR – Divizia de asigurari generale si Patrick Paraschiv, care detine una dintre cele mai mari companii de productie publicitara din Romania si are afaceri si in domeniul ho-re-ca si constructii.

Compania a aparut la finele lunii aprilie a acestui an si a devenit operationala la inceputul lunii iunie.

Compania Credit Merchant este parte componenta a unui grup de firme care acopera domenii de consultanta in afaceri si management, intermediere in asigurari cu specializare pe piata de asigurari de credite si garantii, evaluari imobiliare si elaborarea de studii de fezabilitate si planuri de afaceri.

Citeste si:

Din portofoliul de clienti, preponderent persoane juridice, fac parte deja companii din domeniul tipografic, productiei publicitare, confectii, constructii si dezvoltare proiecte imobiliare, producatori de mase plastice, prepararea carnii si a produselor din carne.

Compania va aborda si domeniul proiectelor de tip achizitii si fuziuni.

Credit Merchant tinteste formarea unei retele nationale prezente in centrele de afaceri mari din Romania pana la jumatatea anului viitor si oferirea de servicii inovatoare de consultanta pentru Romania, de genul celor existente pe pietele mature financiare externe.