“Medicii sunt parteneri de afaceri seriosi. Respectam profesia de medic si acesta este unul din motivele pentru care avem o linie de business dedicata. Avem motive de satisfactie: plasamente de 100 de milioane euro, 2.600 de credite acordate si aproape 9.000 de medici care au ales sa lucreze cu noi”, declara reprezentantii bancii.

DPM este cea de a patra linie de afaceri BT, iar obiectivul este incurajarea privatizarii sectorului medical, prin produse si servicii specializate, dar si prin consultanta juridica si contabila oferita de parteneri BT.

Divizia Pentru Medici a BT este formata din peste 90 de medici si consultanti financiari si contine peste 20 de produse concepute pentru a acoperi nevoile de finantare profesionale si personale.

Citeste si:

“Medicii pot beneficia de aceste credite doar pe baza experientei lor profesionale, iar suma imprumutata poate sa ajunga pana la 300.000 de euro. Incepand cu luna septembrie a.c., si tehnicienii dentari au la dispozitie pachet dedicat, care cuprinde mai multe credite pentru care nu trebuie mentionata destinatia, dar si credite imobiliare, auto si pentru echipamente de laborator, suma maxima fiind de 265.000 de euro”, au mai adaugat reprezentantii BT.

Banca Transilvania a deschis in ultimul an opt agentii dedicate medicilor in Bucuresti, Cluj, Iasi, Targu Mures, Timisoara, Craiova, Oradea si Galati.