Millenium Bank a deschis o sucursala in Baia Mare

Grupul Millenium Bank a inaugurat o sucursala in Baia Mare, fiind cea de-a 70-a unitate a bancii deschisa in tara, informeaza NewsIn.

Noul centru financiar se afla situat pe bulevardul Bucuresti numarul 4 si ofera servicii atat persoanelor fizice, cat si companiilor. Millennium Bank si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in luna octombrie a anului 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale in Bucuresti si alte opt orase din tara.

Reprezentantii grupului au cuprins in planurile de extindere a retelei teritoriale orasele cu peste 100.000 de locuitori. Initial reprezentantii grupului au decis sa investeasca in Romania in jur de 40 de milioane de euro, insa valoarea investitiei de pana acum este dubla.

,,Investitia initiala pentru Romania a fost de 40 de milioane de euro, insa pana in acest moment s-a dublat”, a afirmat directorul diviziei de operatiuni din cadrul bancii, Francisco Salema Garcao. Millennium Bank detine active in valoare de 93,1 miliarde de euro, este prezenta in 15 tari, avand 1.744 sucursale si 22.536 de angajati.

In ciuda crizei economice, reprezentantii Millenium Bank si-au propus sa deschida noi sucursale in prima parte a anului 2009 in mai multe orase din tara. ,,Ne-am propus sa deschidem noi centre in orasele Sibiu, Craiova, Piatra Neamt si Ramnicu Valcea. Vom coopera cu clientii si vom incerca astfel sa minimalizam efectele crizei. Chiar daca va fi criza, noi ne vom ajuta clientii”, a mai declarat directorul Francisco Salema Garcao.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri