La momentul activarii cardului, utilizatorii CitiCard sunt inrolati gratuit in programul de asistenta si asigurare pentru calatorii in strainatate.

Beneficiile constau in asistenta medicala (consult medical de urgenta, spitalizare, tratament etc.), asigurare de calatorie (pentru intarzierea zborului sau a bagajelor, pierderea bagajelor, a documentelor de calatorie sau a telefonului), asigurare de viata si asigurare pentru invalidit['i provocate prin accident.

CitiCard a fost lansat in Romania in mai 2008 in variantele classic si gold si are un pachet complex de masuri de securitate constand in posibilitatea de a personaliza cardul cu fotografia posesorului, un sistem de monitorizare a comportamentului consumatorului, CitiAlert care notifica posesorului fiecare tranzactie efectuata, posibilitatea beneficiarului de a alege codul PIN si CitiPhone, util pentru blocarea si deblocarea cardurilor.

Citi este prezenta in Romania din 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare companiilor nationale si internationale, companiilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

Astra a fost infiintata in 1991. Principalii actionari ai companiei sunt The Nova Group, unul dintre cele mai mari holding-uri romanesti, si Uniqa Group, liderul pietei austriece de asigurari si jucator international important, cu interese in 20 tari.

Compania Coris Roumanie, filiala a grupului Coris International ofera servicii de regularizare a daunelor din asigurarile medicale, casco, carte verde, directiva a IV-a, regrese, servicii de call-center personalizat, a doua opinie medicala, protectie juridica, asistenta la domiciliu.