Actionarii Carpatica au ales membrii consiliului de supraveghere al bancii

Actionarii Bancii Comerciale Carpatica (BCC) au ales cei cinci membri care vor face parte din consiliul de supraveghere, pentru un mandat de patru ani, dupa ce initial au votat pentru trecerea la un sistem dualist de conducere a institutiei de credit.
Din consiliul de supraveghere nou infiintat vor face parte Ilie Carabulea, Ioan Gandila, Doina Toader, Viorel Grigore si Nicolae Petria. Conducerea executiva a bancii va fi mentinuta, pana la inregistrarea membrilor directoratului la Oficiul Comertului.

Din conducerea executiva a Bancii Carpatica fac parte Gheorghe Cismaru, Ion Dobrica, Nicolae Surdu si Gheorghe Ciobanasu, fiind insa nevoie ca ultimii doi sa primeasca avizul Bancii Nationale a Romaniei.

Nicolae Surdu a fost numit, la inceputul lunii trecute, de catre consiliul de administratie al Bancii Comerciale Carpatica in functia de director general al institutiei, in locul lui Nicolae Hoanta. Anterior, Nicolae Surdu ocupase functia de director general al sucursalei Fortis Bank din Romania.

In primele noua luni din acest an, Carpatica a inregistrat un profit brut de aproape 6 milioane lei, in crestere de patru ori fata de rezultatul obtinut in intervalul similar al anului trecut, insa nivelul provizioanelor a crescut cu 9,1 milioane lei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri