Millennium Bank lanseaza un nou cont de salariu in lei, cu zero comisioane pentru produsele si serviciile atasate, destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca.

"Contul are zero comision de administrare, zero comision pentru retragerile de numerar de la bancomatele Millennium Bank, precum si pentru doua retrageri pe luna de la bancomatele altor banci, zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking si Call Center si zero comision de administrare, in primul an, pentru cardul de debit atasat contului", se precizeaza in comunicatul bancii.

Clientii pot beneficia de diverse alte produse atasate contului de salariu, cum ar fi conturi curente in valuta cu comision de administrare mai mic cu 50% fata de pretul standard si descoperit de cont de maximum trei salarii.

Millennium Bank, subsidiara liderului pietei bancare private din Portugalia, grupul Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca in octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. In prezent, Millennium Bank are 74 de unitati pe teritoriul Romaniei, care se adreseaza populatiei si companiilor.

Romanii isi aleg cardurile in functie de comisioanele atasate


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si