Omniasig, companie importanta pe piata locala a asigurarilor generale, membra a Vienna Insurance Group, a lansat un pachet de asigurare a locuintelor, pretul noului produs fiind de 0,1% din valoarea asigurata.
Acest plan de tarifare face parte dintr-o promotie care se va desfasura pana la data de 31 iulie 2010, se mentioneaza in comunicatul companiei.

Astfel, pentru o locuinta in valoare de 30.000 de euro, pretul unei polite "Casa Ta" este de 30 de euro, pentru o locuinta in valoare de 40.000 de euro, pretul politei va fi de 40 de euro, iar tariful creste proportional cu valoarea asigurata a locuintei.

Riscurile standard asigurate sunt cel de cutremur, inundatii, alunecare de teren. La acestea se adauga riscuri suplimentare, gratuite precum: incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, fenomene atmosferice, prabusire de teren, vandalism.

Polita se poate plati si in rate si are o fransiza de 1% la cutremur.

Totodata, Omniasig ofera gratuit si alte riscuri in limita a 1.000 euro fiecare in cazul furtului bunurilor continute in apartament, apa de conducta si refularea, cat si raspunderea civila fata de vecini.

Clientii societatii care isi fac o astfel de asigurare primesc si o reducere de 10% la tariful politei RCA.

Conform companiei, polita "Casa Ta" se aplica apartamentelor si caselor construite dupa anul 1964 si se incheie pe o perioada de 12 luni, iar prin plata unei supra-prime se pot asigura si constructiile din lemn.

Omniasig activeaza pe piata asigurarilor din Romania din anul 1995, iar din 2005 a devenit membra a Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group este unul dintre grupurile cele mai importante din Europa Centrala si de Est. In afara pietei locale din Austria, Vienna Insurance Group este, de asemenea, activa prin filiale si grupuri de asigurari in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Cehia, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, are sucursale si in Italia si Slovenia.

Citeste aici mai multe despre rezultatele financiare ale companiei in 2009.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
OTP Bank România și-a anunțat rezultatele financiare pentru anul 2019
Setari Cookie-uri