Grila UPC de programe de inalta definitie include in acest moment 13 canale – HBO HD, Eurosport HD, Sport.ro HD, TVR HD, Pro TV HD, Acasa TV HD, The History Channel HD, National Geographic HD, Discovery HD Showcase, Fashion TV HD, U TV HD, FilmBox HD si High TV.

FilmBox HD face parte din pachetul FilmBox care mai contine si programele FilmBox Family si FilmBox Extra1. Acest pachet aduce in premiera peste 300 de filme, iar canalele FilmBox Extra1 si FilmBox HD sunt difuzate exclusiv de UPC.

“Consumatorii isi doresc sa se bucure de imagini si sunet de o calitate superioara filmele, documentarele si transmisiunile sportive in format HD atrag in permanenta clientii catre acest serviciu”, declara Severina Pascu, CEO UPC Romania.

Clientii care aleg optiunea HD – 3D au acces la singurul canal exclusiv 3D, High TV. Acesta va emite in primul an 400 de ore de continut 3D, oferind programe precum moda, stiri mondene si documentare despre calatorii si celebritati.

Citeste si:

Televiziunea HD a fost lansatã in premiera in Romania de UPC, la inceputul lunii octombrie 2009, iar la finalul lui octombrie anul acesta avea 30.000 de clienti pentru acest serviciu.

UPC Romania este al treilea operator de televiziune de pe piata locala cu 1,12 milioane de abonati la finalul lui septembrie anul acesta.