Solutia de mesagerie electronica AXIGEN, este disponibila, ncepnd de astazi, si pe sistemul de operare FreeBSD.
Compania Gecad Technologies face astfel nca un pas n directia portarii serverului de e-mail AXIGEN pe noi sisteme de operare, beneficiind de avantajul pe care i-l confera arhitectura multiplatforma. Aceasta caracteristica permite o dezvoltare rapida a AXIGEN astfel nct acesta sa functioneze pe multiple sisteme de operare si procesoare.

nca de cnd am nceput sa dezvoltam AXIGEN am avut ca obiectiv sa urmam aceeasi strategie ca si atunci cnd am lucrat la RAV Antivirus. Arhitectura multiplatforma ne ofera un avantaj competitiv si este n acelasi timp o caracteristica de nelipsit de la un software cu ambitii internationale, afirma Oana Bornaz, CEO la AXIGEN.

Continund aceasta strategie de dezvoltare a produsului, Gecad Technologies anunta ca urmatoarea versiune a mail serverului AXIGEN va opera pe sistemele de operare Linux, FreeBSD ct si pe MacOS. Mai trziu n cursul acestui an, AXIGEN va functiona si pe Windows, echipa de programatori de la Gecad Technologies lucrnd deja la acest proiect.

Planurile de viitor ale AXIGEN sunt ambitioase dar n acelasi timp justificate de rezultatele nregistrate pna n prezent. AXIGEN se comercializeaza n ntreaga lume prin intermediul a 9 parteneri din mai multe tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Mexic si Romnia. n acest moment, AXIGEN gestioneaza traficul de e-mail pentru mai mult de 200.000 de casute postale n ntreaga lume.
n 2006, compania si propune sa ajunga la peste 30 de parteneriate ncheiate la nivel international si spera ca, la sfrsitul anului, AXIGEN va gestiona traficul de e-mail din peste 1 milion de conturi.

AXIGEN Mail Server a fost lansat pe piata n ultimul trimestru al anului trecut, att n Romnia ct si international, n cadrul evenimentului LinuxWorld ce s-a desfasurat la Londra. Pe 15 februarie, Gecad Technologies a participat la evenimentul omonim din Romnia, unde a prezentat comunitatii de Linux locale ultimele noutati legate de singura solutie de mesagerie electronica pe care o companie autohtona o dezvolta. AXIGEN a confirmat astfel interesul deosebit pe care l are fata de piata romneasca si a reiterat sprijinul pe care compania este dispusa sa-l ofere n sustinerea comunitatii IT locale. Realizarea unui schimb de idei si informatii cu mediul IT local reprezinta un beneficiu foarte important pentru echipa AXIGEN.

Despre Gecad Technologies:

nfiintata n 2001, Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate n cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial n dezvoltarea de software antivirus, compania si-a concentrat eforturile, ncepnd din 2003, asupra dezvoltarii primei solutii de mesagerie electronica din Romnia, sub marca AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare att din partea companiilor mici si mijlocii, ct si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Pentru a afla mai multe despre AXIGEN Mail Server, vizitati http://www.axigen.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri