Plansete, mesaje de incurajare si o atmosfera ca la un concert pe o arena de fotbal. Asa ar putea fi descrisa in cateva cuvinte intalnirea in care Steve Ballmer, inca director executiv al gigantului Microsoft, a avut-o cu angajatii companiei intr-o intalnire de “ramas bun”.

“Nu este vorba despre o persoana, este vorba de o companie: Inovatia, etica, viziunea si decizia de a angaja oameni foarte buni, care ajuta oameni pe tot globul pamantesc. Microsoft este ca al patrulea meu copil, este ca si cand as pleca din propria casa”, a spus acesta la despartirea de angajati.

Timp de 13 ani in fruntea Microsoft

Steve Ballmer a anuntat pe 27 august, dupa 13 ani la conducerea executiva a companiei americane ca va parasi functia in urmatorul an, oferind timp Microsoft pentru gasirea unui inlocuitor.
Printre cei mai in masura sa ia locul lui Ballmer la conducerea Microsoft se numara Steven Elop, dar si Alan Mulally, seful producatorului auto Ford.
Steve Ballmer s-a alaturat Microsoft in anul 1980 fiind cel de-al 30-lea angajat al companiei.
Sub conducerea sa, Microsoft a lansat o serie de produse care s-au bucurat de un succes adevarat – precum Windows XP sau consola de jocuri Xbox 360, care au rotunjit semnificativ veniturile gigantului american.
Au existat insa si cateva produse lansate care nu s-au bucurat de succesul asteptat, printre acestea numarandu-se playerul muzical Zune, sistemul de operare Microsoft Windows Vista sau Windows 8.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri