In martie 2012, CNADNR a semnat cu Alpine Bau un contract pentru constructia lotului I al centurii, acordul fiind reziliat in iulie 2013, din cauza intrarii in insolventa a constructorului austriac. Stadiul fizic al lucrarilor la momentul rezilierii contractului era de 56%.

Contractul pentru finalizarea tronsonului I, DN1-DN11, are o valoare estimata de 88,35 milioane lei fara TVA, care se vor raporta ofertantii pentru elaborarea propunerii financiare. Pentru achizitia ulterioara de lucrari similare este prevazuta suma de 6,3 milioane lei, fara TVA, relateaza Mediafax.

Termenul pentru finalizarea contractului va fi de trei ani de la data atribuirii, potrivit anuntului de participare al CNADNR.

Citeste si:

Lucrarile, finantate cu fonduri europene si bani de la buget, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie.

Tronsonul III al soselei de centura Brasov a fost deschis circulatiei la inceputul lunii decembrie. In cazul tronsonului II, lucrarile sunt estimate la 146,5 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.