Prima versiune beta a browserului Firefox 2.0 este asteptata sa fie lansata in aceasta saptamana, potrivit unei postari pe site-ul web al Mozilla Corp
Mult anticipata lansare va fi facuta pana la sfarsitul saptamanii. Dezvoltatorii au putut testa o prima lansare alfa inca de la sfarsitul lunii martie, dar aceasta noua lansare beta va fi testata de un grup mult mai mare de utilizatori. De asemenea, marcheaza inca un pas inainte catre lansarea finala a ceea ce este considerat a fi cel mai important update la browser.

O posibila versiune beta, numita release candidate, a fost deja postata si este disponibila pentru download. Noua versiune a browserului gratuit va include o functie "undo close tab" care permite utilizatorului sa redeschida o fereastra tab daca a inchis-o accidental. De asemenea, va include un spell checker care functioneaza cu formularele Web.

Firefox este utilizat in prezent de aproape 13% din navigatorii Web, potrivit firmei de analiza OneStat.com. In SUA Firefox are o cota de piata de aproximativ 16%, insa cel mai popular este in Germania, unde este utilizat de aproape 40% dintre navigatorii pe Internet.

Internet Explorer ramane insa browserul dominant, cu o cota de piata de aproape 86% in intreaga lume, potrivit OneStat.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri