Crescendo a avut o cifra de afaceri de 10 milioane de euro, in 2005

Compania de solutii IT&C Crescendo International a avut , in 2005, o cifra de afaceri de 37,89 milioane lei (10,45 de milioane euro), si un profit inainte de impozitare de 2,8 milioane de lei (800.000 euro), potrivit informatiilor companiei, publicate in Monitorul Oficial.

"Casa de solutii IT&C a mentinut ritmul de crestere de peste 30% inregistrat in ultimii ani" au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei.

Din totalul vanzarilor, ponderea serviciilor si a solutiilor software se ridica la peste 50%, au mai precizat acestia.

Din 1993 si pana in prezent, compania a incheiat parteneriate cu peste 30 de companii straine si a avut peste 150 de clienti.

La sfarsitul lunii iunie, compania a finalizat proiectul Develop_TL, proiect derulat impreuna cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti si compania Urban Design, potrivit informatiilor companiei. Modelul informatic dezvoltat permite evaluarea rapida a situatiei socio-economice a judetului Tulcea. Aplicatia este necesara avand in vedere implicarea judetului Tulcea in Euroregiunea Dunarea de Jos si existenta rezervatiei Biosfera Delta Dunarii. De asemenea, obiectivul proiectului Develop_TL s-a focalizat si pe politicile Consiliului Europei privind promovarea cooperarii transfrontaliere. Proiectul a fost demarat in octombrie 2004.

Crescendo International si-a inceput activitatea in urma cu 13 ani. Compania ofera solutii integrate: aplicatii software, solutii de management de retea, solutii de securitate, solutii de infrastructura hardware, training, suport in implementare si suport tehnic.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri