Astral Telecom a anuntat la CERF lansarea serviciului integrat de comunicatii digitale Astral Triplay, destinat persoanelor fizice, disponibil comercial in a doua jumatate a lunii mai 2005.

Practic, abonatii operatorului vor avea acces la servicii Internet cu viteza de pana la 384 kbps, peste 1.000 de minute gratuite in retelele de telefonie fixa si mobila, televiziune prin cablu si acces la cele mai moderne servicii cu valoare adaugata: parolare, apelare rapida, restrictionare a identitatii apelantului si apelatului (CLIP, CLIR), restrictionare a apelurilor initiate si receptionate, mesagerie vocala, servicii de calendar, posta electronica si acces la o interfata web prietenoasa si adaptata nevoilor concrete de cost control ale clientilor.

Pachetul de solutii de comunicatii digitale Astral Triplay contine trei tipuri de abonamente la Internet: cel de 29 de dolari include 20 GB trafic, viteza in Internet de pana la 384 kbps si peste 1.000 de minute gratuite in retele de telefonie fixa si mobila; cel de 21 dolari - 10 GB trafic, viteza in Internet de pana la 256 kbps si peste 600 de minute gratuite retele de telefonie fixa si mobila; cel de 12 dolari include 3 GB trafic, viteza in Internet de pana la 256 kbps si peste 300 de minute gratuite retele de telefonie fixa si mobila. Depasirea cantitatii alocate nu implica costuri aditionale, dar limiteaza viteza de acces in Internet. La aceste tarife se adauga pretul abonamentului de televiziune prin cablu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri