Cosmote Romania a lansat opt noi planuri tarifare pentru segmentul business, oferind intre 120 si 5.000 de minute nationale la tarife accesibile si convorbiri gratuite, nelimitate intre utilizatorii aceluiasi grup

Un abonament Cosmote Share ofera minute nationale incluse in planul tarifar care pot fi utilizate in cadrul unui grup format din doua pana la 20 de utilizatori. Fiecare utilizator are numarul sau de telefon, la fel ca in cazul unui abonament individual. Abonatii pot beneficia si de extra optiunile SMS, MMS, i-mode, Wireless Internet sau alte servicii suplimentare precum transfer date, apeluri internationale, roaming, la fel ca pentru un abonament obisnuit.

De asemenea, compania anunta ca tarife aditionale catre reteaua Cosmote si Romtelecom de 0,06 euro pe minut. Noile planuri tarifare se adeseaza in principal segmentului intreprinderilor mici si mijlocii sau a birourilor mici si in secundar marilor companii.

Cosmote Romania a anunatat pentru primul trimestru venituri in crestere cu 350% fata de aceeasi perioada a anului anterior, peste estimarile initiale. Rezultatele financiare ale primului trimestru arata ca veniturile s-au ridicat la 27,4 milioane euro, in crestere fata de cele 6,1 milioane euro obtinute in aceeasi perioada a anului trecut. Cosmote Romania a ajuns la o cota de piata de circa 10% la finele primului trimestru al anului 2007, in urma unei cresteri a bazei de clienti, de 633.420 de noi utilizatori.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Orange Romania, amenda de 14 mil. euro de la Consiliul Concurentei