Telsey Telecommunication intra pe piata romaneasca

Telsey Telecommunication, furnizorul italian de Broadband Acces Gateways, IP-Video Station si solutii Home Networking pentru acces broadband se lanseaza luna aceasta pe piata romaneasca deschizand un birou la Bucuresti.

“Ne extindem. Anul acesta este anul nostru de extindere”, a declarat Miodrag Sundic, Managing Director Telsey CEE GmbH. Biroul de la Bucuresti se inscrie in strategia companiei de a se dezvolta in zona centrala si de sud-est a Europei prin deschiderea unor puncte de lucru in Viena, Budapesta si Moldova. Providerul de tehnologie si solutii se concentreaza acum pe operatiunile din Viena si Bucuresti, urmand ca pe viitor sa caute oamenii potriviti pentru Moldova si Bulgaria, a spus Sundic.

Telsey va investi anul acesta in training pentru noi angajati va si intr- campanie puternica de marketing care sa popularizeze produsele companiei, insa valoarea investitiilor nu a fost inca stabilita, potrivit oficialului.

Compania si-a extins si diversificat oferta in sectorul de networking pentru a putea concura pe o piata ce valorifica atat competentele tehnologice ale produselor, cat si capacitatea companiilor de a oferi solutii integrate.

“Obiectivul pe care ni l-am propus prin extinderea in Europa il reprezinta mentinerea unui trend ascendent al vaznarilor si cresterea cotei de piata a companiei”, sustine Andrea Bosio, presedintele Tesley S.p.A.

Produsele companiei vor fi distribuite in Romania momentan doar pein Genesys Distributie, insa Miodrag Sundic a precizat ca in viitor vor gasi si alti distribuitori.

Telsey Telecommunication, prezenta in 10 tari europene, a raportat pentru anul 2006 venituri de 150 de milioane de euro iar oficialii se asteapta in 2007 veniturile sa creasca.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri