"Contractele semnate pana acum, dar si cele in asteptare pe celelalte directii de business ale Sistec-SBsol, ne ofera o viziune optimista despre cum va arata compania la sfarsitul lui 2007", a declarat directorul executiv al companiei, Augustin Dragan.

Firma finalizat, in a doua parte a anului, o serie de implementari de solutii SAP, iar valoarea licentelor vandute se ridica la aproximativ 1,6 milioane de euro. Principalii beneficiari sunt ProCA Romania, grupul Conex Iasi, lantul de magazine Diverta si grupul Cris Cluj, prin retailerul Opricris.

Sistec-SBsol a investit peste 400.000 de euro pentru pregatirea echipei de consultanta SAP, program care se desfasoara de doi ani.

Citeste si:

“Experienta consultantilor SAP si competentele intregii echipe SBsol pe domenii-cheie precum distributie, retail sau industrie ne certifica drept unul dintre cei mai dinamici si calificati parteneri SAP din Romania”, declara Augustin Dragan CEO Sistec-SBSOL.

Sistec-SBsol reuneste o echipa de peste 300 de specialisti care ofera un pachet complex de solutii si servicii IT pentru afaceri. Divizie a RTC Holding, Sistec-Sbsol ofera consultanta pentru organizarea fluxurilor de business ale companiei, implementare solutii software (ERP / CRM / SFA), solutii de infrastructura hardware si networking (solutii de interconectare, solutii centralizate si locale de procesare si stocare a datelor, solutii de securitate si management al cladirilor), servicii de business process outsourcing, mentenanta si suport IT.