Furnizorul de solutii de comunicatii integrate, Euroweb Romania, estimeaza anul acesta afaceri in crestere cu 21%, la 11,21 milioane euro de la 9,26 milioane euro in 2006, potrivit informatiilor publicate pe pagina de internet a companiei.

Euroweb Romania preconizeaza pentru acest an o crestere a profitului operational (EBITDA) cu 20%, in functie de cifra de afaceri, la 2,28 milioane euro. Compania a raportat anul trecut un profit net de peste 460.000 euro.

Integrand serviciile de transmisiuni de date si voce cu accesul la Internet, Euroweb ofera solutii de comunicatii integrate pentru afaceri: retele private sau publice, aplicatii video, e-commerce, e-learning, data centers si servicii help-desk.

Compania si-a focalizat activitatea in furnizarea de aplicatii Internet VPN, solutii radio pentru Retele Metropolitane catre clientii companiilor precum si in integrarea noilor produse IP ca de exemplu VoIP si video conferinte.

Euroweb Romania ofera servicii de conectivitate prin intermediul a doua puncte de conectare transfrontaliera pe care le administreaza la granita ungaro-romana, catre cele mai importante sapte noduri de comunicatii europene precum Londra, Paris, Amsterdam, Bruxelles, Bonn, Frankfurt, Viena.

Euroweb Romania opereaza la nivel national prin 25 puncte de prezentare in principalele orase ale tarii si doua puncte cross border, asigurand servicii de transmisiuni de date, voce si acces la internet.

Incepand cu luna decembrie 2005, Euroweb Romania face parte din grupul Invitel Telecom, companie de telecomunicatii de pe piata ungara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Incasarile Orange Romania au scazut in trimestrul al doilea