“Omnilogic si-a construit o strategie regionala si europeana si are obiectivul de a deveni una din firmele importante din sectorul IT&C european in urmatorii 3-5 ani. Baza logistica era primul din elementele importante ale acestei strategii. In ceea ce priveste strategia de business, vom incerca sa combinam modelul nostru intern de productivitate (peste 3 milioane de dolari/angajat) si expertiza logistica cu avantajele geografice si de infrastructura oferite astazi de Confederatia Elvetiana", a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.

Omnilogic a fost infiintata la sfarsitul anului 1992. De la inceput si pana in prezent, compania a initiat si a consolidat parteneriate strategice cu producatori precum: IBM, HP, Dell, SUN Microsystems, Cisco Systems, Nortel, Ericsson, SMC, RAD DataCom, Novell, Corel, Symantec, Lenovo, Lexmark, VMware sau Oracle.

Omnilogic si-a extins anul trecut, afacerile pe zona de servicii IT si dezvoltare de software, prin achizitia companiei Softnet Development&Consulting, cel mai puternic partener din Romania al companiei americane IBM.