“Am mentinut ritmul de crestere atat pe segmentul Key Accounts, cat si pe canalul de distributie (reselleri locali), avand acum peste 800 de parteneri ce acopera tot teritoriul Romaniei. Asta pe o piata pe care foarte multi jucatori importanti isi revizuiesc in scadere previziunile pentru acest an datorita evolutiei pietei sub asteptari” a declarat Vlad Dumitru (foto), directorul general al Combox Delivery.

Reprezentantii companiei pun evolutia pozitiva si pe seama cresterii cotei de piata a marcilor distribuite, tinting locul 2 pe piata de memorii flash cu Silicon Power, si locul 4 cu mediile optice HP, precum si largirii gamei de produse distribuite sub brand-ul propriu, Serioux .

In aceste conditii, compania isi revizuieste estimarile privind cifra de afaceri pentru 2008 la 12 milioane de dolari, mizand pe o crestere cu 30% in S2 comparativ cu S1.

Combox Delivery distribuie la nivel national o gama larga de produse IT prin peste 800 reselleri - companii active din domeniul IT si prin lanturile de retail. Marci distribuite: Aiptek, Gembird, Grundig, HP, InfiniMax, LG, Mecmar, Miyako, Serioux, Silicon Power, VMARK, VMK, Zioncom.