"Abonamentele COSMOTE Full Option se bucura de foarte mare succes. Prin noile beneficii adaugate, abonatii COSMOTE pot apela, in limita minutelor incluse in abonament, cunostintele sau rudele din strainatate ca si cum acestia ar utiliza alta retea din Romania. Ne aşteptam ca cererea pentru aceste pachete sa creasca si mai mult, fiind cele mai competitive abonamente de pe piata adresate segmentului rezidential", a declarat Isabela Furtuna, Head of Postpaid Market Development.

Disponibile in 7 variante, abonamentele pornesc de la 5,95 euro/luna, TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 60 (care ofera 60 de minute nationale/internationale, 500 de minute si 500 de SMS-uri) si ajung la 59,5 euro/luna, TVA inclus, pentru Cosmote Full Option 730 - pachet ce include 730 de minute nationale/internationale, convorbiri si mesaje scrise gratuite nelimitate in retea.

Cosmote Romania a raportat in cel de-al doilea trimestru al acestui an venituri de 63,6 milioane de euro, in crestere cu 75,4% si un profit operational inainte de inainte de scaderea deprecierii si a amortizarii (OIBDA) de 5 milioane de euro.

Citeste si:

In cel de-al doilea trimestru compania a ajuns la un total de peste 4.6 milioane de utilizator dintre care peste 17% erau abonati.

Pe piata romaneasca de telefonie mobila mai activeaza Orange Romania, Vodafone, RCS-RDS si Telemobil, care opereaza servicul Zapp.