“Sistemul de sanatate are nevoie de produse si servicii de comunicatii in timp real, complexe si in acelasi timp sofisticate. Comunicatiile nu sunt competenta primara a celor din acest domeniu, dar reprezinta un element esential in derularea activitatii acestora. Astfel, acestia cauta parteneri care sa inteleaga nevoia de tehnologii si solutii de comunicatii dintre cele mai diverse si in acelasi timp sa integreze aceste optiuni intr-o solutie completa si performanta”, a declarat Dan Bedros, presedintele grupului Alcatel-Lucent pentru Europa de Sud-Est.

Potrivit acestuia, sistemul sanitar privat va fi principala tinta a parteneriatului, companiile fiind receptive la noile tehnologii.

Reprezentantul SAP este de parere ca institutiile din domeniul sanatatii trebuie sa ofere in permanenta servicii de cea mai buna calitate pentru pacientii lor

Citeste si:

“Confruntate cu reglementari legislative tot mai stricte si cu presiunea costurilor, organizatiile din acest domeniu au nevoie de sisteme inovative, care sa optimizeze atat procesele clinice, cat si cele administrative, a declarat Valentin Tomsa, Director General SAP Romania.

Potrivit reprezentantilor companiilor un astfel de sistem nu necesita costuri mari, existand o infrastructura pentru un asemenea.