ElectroFun.ro estimeaza pentru aceasta luna depasirea unui numar de 100.000 de vizitatori, reusind astfel sa atinga cea mai mare rata de crestere de la luna la luna in primul an de existenta - de 51%. In luna septembrie, magazinul a fost accesat de 72.468 de vizitatori, succes ce s-a datorat unei strategii bazate pe oferte si promotii, cele mai bune servicii si preturi foarte accesibile.

„Ne asteptam ca in aceasta luna sa depasim 100.000 de vizitatori, devenind astfel cel mai accesat magazin online specializat pe aceasta categorie. Acest succes vine ca urmare a ofertelor curente, parteneriatelor exclusive cu anumiti producatori, lansarii de noi produse, dar si usurintei de a comanda in patru pasi. Spre deosebire de alte magazine online care pun accent pe rapiditatea comenzii, majoritatea clientilor ElectroFun se asteapta ca atunci cand achizitioneaza un produs sa primeasca o descriere mult mai amanuntita, fiind genul de clienti care vor o relatie cu magazinul online si personalul de vanzare, nu doar promisiuni", a declarat Madalin Durca (foto), director de marketing ElectroFun.ro/PCfun.ro.

Sectiunea cel mai des accesata de consumatori este cea dedicata produselor electronice, in special televizoarele LCD, produsele pentru bucatarie si cele de ingrijire personala. Clientii pot alege dintr-o gama larga de produse si brand-uri, din aproape 6000 de produse electronice si electrocasnice.

Citeste si:

Pe piata online a electronicelor si electrocasnicelor, ElectroFun.ro este in acest moment magazinul cel mai diversificat pe acest segment. Evaluarea pietei online de electronice si electrocasnice devine mai dificila in conditiile in care sunt mai multe retele mari, traditionale, care au activitati si in mediul de vanzari online, fiind modele mixte, care imbina magazinele traditionale cu vanzarea online. In plus, decizia de cumparare este de cele mai multe ori una de familie si nu individuala, de aceea in mediul online este mult mai greu sa aduni o familie in fata calculatorului pentru a alege produsele din oferta magazinului.

ElectroFun.ro este primul site de comert online adresat exclusiv echipamentelor electronice si electrocasnice, lansat la inceputul lunii octombrie 2007 si operat de catre FiT Distribution, companie care gestioneaza si PCfun.ro. ElectroFun.ro este un magazin online cu 6000 de produse active si parteneri precum AEG, Arctic, Beko, Braun, Bosch, Chicco, Electrolux, Grundig, Grup Seb, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Siemens Tefal, Vortex, Whirlpool, Zanussi etc.