Siveco Romania va administra paginile de internet ale autoritatilor implicate in programele operationale sectoriale de mediu, dupa ce Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile (MMDD) i-a atribuit, sambata, un contract de 534.300 lei (141.350 euro), arata anuntul de pe sistemul e-licitatie.ro
Potrivit anuntului de atribuire de pe sistemul electronic de achizitii publice, obiectivul portalului web este de a prezenta corect si la timp informatii de interes public despre AM POS MEDIU.

Ministerul Mediului a anuntat ca a primit sase oferte si ca a ales Siveco pentru ca a prezentat oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic.

Finantarea va proveni de la buget, urmand ca aproximativ 75% din totalul cheltuielilor eligibile aferente contractului sa fie rambursate din Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR).

Fondurile alocate sectorului de mediu pentru perioada 2007-2013 depasesc 5,6 miliarde euro, finantarea provine din doua fonduri ale Uniunii Europene – Fondul European pentru Dezvoltare Regionala (FEDR) si Fondul de Coeziune (FC) si de la bugetul de stat.

Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si este furnizor si integrator de proiecte software la cheie. In prezent, solutiile Siveco sunt utilizate de 1.800 de clienti din 35 de tari. Circa 550 dintre acestia sunt localizati in Romania si cuprind atat institutii publice, cat si companii private.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri