Richard Moat, cel care a condus operatiunile companiei de telecomunicatii Orange in Romania, ar putea deveni noul director executiv al operatiunilor mobile Deutsche Telekom din Marea Britanie, reprezentate de brandul T-Mobile, publicatia online mobiletoday.co.uk.
Richard Moat (foto) s-a alaturat echipei Orange in urma cu 17 ani si a ocupat pozitii importante la nivel international, detinand pozitii cheie – fost CEO Orange in Thailanda si Danemarca.

Potrivit surselor citate de publicatia britanica, Moat a fost coleg cu directorul financiar si actualul sef al T-Mobile, Lars Nordmark.

Nordmark s-a alaturat reprezentantei T-Mobile din Marea Britanie in 2007, venind din Austria, unde a avut un rol important in ceea ce priveste achizitia TeleRing. Inainte sa se alature echipei T-Mobile in 2003, acesta a lucrat circa noua ani pentru operatorul de telecomunicatii Orange, detinand in cadrul gigantului telecom functia de director financiar, atat in Danemarca, cat si Suedia.

Asadar, legatura dintre Moat si Nordmark este posibil sa se fi creat in perioada in care acestia au lucrat impreuna, in Danemarca.

Experienta profesionala a lui Richard Moat constituie un punct de atractie pentru board-ul T-Mobile din Germania, care se afla in cautarea unui management puternic pentru operatiunile financiare din Marea Britanie.

Daca Moat va ajunge, in final, sa lucreze pentru brandul T-Mobile in Marea Britanie, acesta va fi coleg cu Nordmark, Gordon Ballantyne – director de vanzari si servicii – si Emin Gurdenli – director tehnologic. T-Mobile este, de asemenea, in cautare de director de marketing, pentru a-l inlocui pe Phil Chapman, care a parasit compania in octombrie anul trecut.

Oficiali ai T-Mobile nu au facut nici un comentariu legat de numirea fostului sef Orange Romania in fruntea operatiunilor reprezentantei Deutsche Telekom in Marea Britanie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Orange România anunță o cifră de afaceri în scădere cu 2,9% în T1
Setari Cookie-uri