Cu noile abonamente de telefonie fixa si Internet Home&Office Pack, clientii Orange pot vorbi oricat si oricand cu pana la 50 de numere de mobil din retea si primesc pana la 1.000 de minute pentru apeluri in orice retea nationala fixa, in functie de abonamentul ales.

Tarifele abonamentelor Home&Office Pack sunt cuprinse intre 12 si 36 euro pe luna (fara TVA) si includ, pe langa convorbiri nelimitate, acces nelimitat la Internet la viteze 3G+.

De exemplu, cu un abonament Office Pack de 18 euro/luna, clientii au apeluri nelimitate intre numarul Orange de fix si 10 mobile Orange din flota companiei, indiferent de numarul care apeleaza, 150 de minute catre orice retea fixa nationala si navigheaza nelimitat pe Internet cu o viteza de pana la 7,2 Mbps pana la consumarea a 3 GB de trafic. Dupa consumarea celor 3 GB, clientii navigheaza cu 128 Kbps, iar daca doresc sa mentina viteza de pana la 7,2 Mbps, pot activa pachete suplimentare de date.

De asemenea, Orange ofera posibilitatea de a testa gratuit serviciul Home&Office Pack timp de 15 zile. Pachetul de test, care include un router si abonamentul care i se potriveste cel mai bine utilizatorului, poate fi solicitat la orice Orange shop.

“Noile abonamente Home&Office Pack aduc ca noutate conceptul de convorbiri nelimitate intre numarul fix si pana la 50 de mobile Orange, in locul limitei de 3.000 minute de pana acum, alaturi de acces nelimitat la Internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps. Toate aceste servicii sunt disponibile intr-un singur pachet, cu un singur dispozitiv si pe o singura factura”, a declarat Ciprian State, Convergent Proposition Manager Orange Romania.

Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, a avut in primul trimestru al acestui an venituri de 264 milioane euro, in scadere cu 14,1% comparativ cu primul trimestru al anului precedent.