Producatorul american de echipamente de stocare EMC continua “batalia ofertelor” impotriva NetApp si mareste oferta de achizitionare a companiei Data Domain la 2,1 miliarde dolari, scrie MarketWatch.

Potrivit unui comunicat de presa, EMC a anuntat ca a marit oferta de achizitionare a Data Domain la 33,50 dolari per actiune, fata de pretul anterior de 30 dolari per actiune.

Aceasta mutare vine in ciuda anuntului facut de NetApp si Data Domain luna trecut conform caruia au incheiat un acord de achizitie.

Sub acest acord, NetApp ar putea achizitiona toate actiunile ordinare la un pret de 30 dolari, in numerar si actiuni. EMC a anuntat ca oferta este “superioara fata de cea facuta de NetApp”.

“EMC este pregatita sa incheie tranzactia in doua saptamani, ceea ce inseamna cu o luna mai devreme decat propunerea NetApp”, a adaugat compania.

Cu venituri anuale de 14,56 miliarde si 33.000 de angajati, EMC este cea mai mare companie ce are ca activitate management-ul si stocarea de informatie. Compania NetApp are venituri anuale de 3,54 miliarde dolari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si