Cosmote Romania, al treilea operator de telefonie mobila de pe piata, lanseaza un portal care ofera acces nelimitat la Internet pe mobil.
Noul serviciu, numit “web’n’walk”, permite utilizatorilor sa gaseasca usor continutul pe care il cauta, fie ca este vorba despre informatii din aplicatii tip widget, site-uri sau descarcare de continut.

“Internetul mobil si descarcarile de continut se bucura de un nivel de utilizare si popularitate in crestere in randul clientilor. Utilizatorii sunt interesati cu precadere de informatii referitoare la stiri, vreme, site-uri cu informatii utile, pe care le-am inclus in recomandarile noastre de aplicatii tip widget, disponibile in prima etapa de dezvoltare a serviciului", a spus Gabriel Ionita (foto), manager dezvoltare produse si servicii al Cosmote Romania.

Cosmote a dezvoltat o lista initiala de 15 aplicatii tip widget recomandate, care ofera acces la cele mai recente stiri, informatii despre vreme, schimb valutar sau horoscop.

Portalul ofera acces la Facebook, Twitter, e-mail si alte site-uri de socializare, functioneaza cu o versiune adaptata a Opera Mini si este disponibil pe infrastructura existenta GPRS. Utilizatorii trebuie doar sa aiba un telefon compatibil si sa isi activeze serviciul. In prezent, serviciul este compatibil cu peste 50 de modele de telefoane din portofoliul Cosmote.

Serviciul este disponibil prin intermediul a doua tipuri de abonament: zilnic si lunar. Pentru fiecare zi calendaristica de utilizare, clientii vor plati 0,49 euro (fara TVA). Abonamentul lunar costa 2,99 euro (fara TVA). Ambele optiuni ofera navigare nelimitata pe telefonul mobil.

Portalul mobil este primul produs Cosmote Romania adaptat din portofoliul T-Mobile si este rezultatul sinergiilor comerciale existente intre Grupul Cosmote si Deutsche Telekom. T-Mobile a fost primul operator din Europa care a introdus Internet nelimitat pe telefonul mobil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri