Didier Lombard, presedintele si directorul executiv al France Telecom, va parasi functia dupa ce a fost criticat pentru felul in care a condus compania intr-o perioada dominata de sinucideri in cadrul companiei, scrie Times Online.

Lombard va ramane presedinte al companiei si va preda functia de director executiv lui Stephane Richard, in prezent director adjunct al France Telecom, compania mama a Orange Romania.

Predarea functiei era planificata pentru luna iunie a anului viitor, insa a fost accelerata de pozitia sa interna si de imaginea sa publica afectata de valul de sinucideri din cadrul companiei. Cel putin 35 de angajati din cadrul companiei de telecomunicatii si-au curmat viata in ultimii doi ani, majoritatea dintre acestia motivand in biletul de adio stresul de la serviciu.

Dupa ce compania a fost privatizata in 2004, majoritatea celor 103.000 angajati s-au plans de masurile sectorului privat, inclusiv tintele de performanta. Dupa ce sindicatele au dat vina pe aceste metode pentru sinucideri, France Telecom a acceptat o consultare cu angajatii la nivelul companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si