Aproximativ jumatate dintre utilizatorii de smartphone-uri Blackberry ar opta pentru un alt terminal, prima optiune fiind iPhone-ul de la Apple, scrie TG Daily.

Potrivit unui studiu al companiei de cercetare Crowd Science, cel putin 39% dintre utilizatorii BlackBerry au admis ca in mod absolut sau cel mai probabil ar opta pentru un iPhone daca a doua zi ar trebui sa cumpere un nou telefon.

Aproximativ 29% au declarat ca nu sunt siguri de acest lucru, in timp ce 31% afirma ca este putin probabil sa cumpere un terminal Apple.

De asemenea, 92% dintre utilizatorii de iPhone chestionati de Crowd Science au declarat ca sunt satisfacuti de terminalele lor si ca in viitor ar fi dispusi sa achizitioneze un alt smartphone Apple.

Utilizatorii de terminale cu sistem de operare Android
s-a aratat de asemenea satisfacuti, 87% dintre acestia declarand ca vor achizitiona un alt smartphone Android in viitor.

Aproape 34% dintre posesorii de Blackberry au recunoscut ca vor lua in considerare cumpararea unui telefon Android daca ar fi fortati sa faca o achizitie imediata.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Qualcomm se asteapta ca vanzarile de telefoane 5G sa se dubleze