Orange inaugureaza expozitia de fotografie ¡§vezi Orange¡¨, eveniment in cadrul caruia vor fi anuntati castigatorii editiei din 2005 a concursului de fotografie si va avea loc inmanarea premiilor chiar de catre Richard Moat, Directorul Executiv al Orange Romania. Fotografiile premiate la cele trei categorii ale concursului ¡V color, alb-negru si mesaje multimedia - vor fi expuse timp de o luna in sediul Orange Business Center, situat in Piata Victoriei, Bd. Lascar Catargiu 51-53, Bucuresti.

Concursul ¡§vezi Orange¡¨ este din ce in ce mai apreciat si a devenit o frumoasa traditie. Peste patru mii de oameni pasionati de arta fotografica, amatori si profesionisti, au participat la concurs trimitand mai mult de 30.000 de imagini inspirate si creative. Popularitatea concursului de fotografie ¡§vezi Orange¡¨ a depasit de mult granitele Romaniei, inregistrand participanti din toate colturile lumii: Belgia, Danemarca, Emiratele Arabe Unite, Germania, Irlanda, Italia, Spania, Slovenia, Statele Unite ale Americii si Suedia.

Valoarea premiilor oferite de Orange depaseste 20 de mii de dolari. Castigatorii premiului intai la fiecare sectiune vor primi cate 1500 de dolari, pentru premiul doi se acorda cate 1000 de dolari, pentru premiul trei 500 dolari, iar castigatorii celor 50 de mentiuni speciale vor primi cate un smartphone Orange SPV C500, cu camera foto incorporata.

Castigatorii premiului I ai editiei a patra a concursului de fotografie ¡§vezi Orange¡¨ 2005 sunt:

„X Tuchila Stefan, Bucuresti ¡V sectiunea color
„X Ilinca Gyuri, Bucuresti ¡V sectiunea alb ¡V negru
„X Velev Razvan, Galati ¡V sectiunea mesaje multimedia

Orange va invita la Orange Business Center sa admirati cele mai frumoase imagini din concurs. De asemenea, fotografiile care au obtinut premii sau mentiuni vor fi prezentate in calendarul ¡§vezi Orange 2006¡¨.

Richard Moat, Directorul Executiv al Orange Romania declara: ¡§Inainte de a fi arta, fotografia este o pasiune prin care incercam sa imortalizam lucruri inedite, frumoase, emotionante si valoroase din viata noastra. Este o alta modalitate de comunicare si o experienta extraordinara de a vedea lumea si prin ochii altora. Valoarea fotografiilor primite si in acest an s-a situat la cote inalte, criteriul de selectare a imaginilor castigatoare, in afara de valoarea lor artistica, fiind capacitatea de transmitere a valorilor Orange.¡¨