BMW a semnat un parteneriat cu Intel de mai multe milioane de lire sterline pentru tehnologie, marketing si sponsorizare, prin care producatorul de autoturisme isi va standardiza infrastructura IT pe sisteme Intel.
Pe langa furnizarea de servicii tehnologice, poitrivit intelegerii, Intel va sponsoriza echipa Sauber F1 a BMW. De asemenea Intel va furniza sisteme IT tuturor centrelor de date ale BMW din intreaga lume.
De asemenea, BMW va inlocui toate notebook-urile corporate cu PC-uri bazate pe tehnologia Wireless Centrino a Intel pentru a ajuta la cresterea productivitatii angajatilor sai mobili.

In plus, cele doua companii au fost de acord sa dezvolte impreuna o specificatie industriala pentru integrare completa a tertelor dispozitive - precum telefoane si playere muzicale portabile - in automobilele BMW.
Unul dintre membrii comitetului pentru achizitie si dezvoltare al BMW Group a declarat:"Metodele noastre de a transforma sistematic ideile in produse inovative vor fi excelent sprijinite si completate de tehnologia inovativa a Intel si a solutiilor sale foarte eficiente. Acest parteneriat va fi in beneficiul IT-ului nostru, clientilor nostri si a echipei noastre de Formula 1".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri