Cosmote, al treilea operator de telefonie mobile din Romania, lanseaza un nou portofoliu de servicii de voce si de date pentru telefoanele de tip smarphone, cu preturi care incep de 10,53 de euro si pot ajunge la 23,18 euro, cu TVA inclus. Promotia este disponibila pana pe 15 februarie 2011 cu posibilitatea de extindere.

Astfel, utilizatorii Cosmote primesc intre 500 si 700 de minute in retea, intre 50 si 280 de minute nationale si internationale, 500 si 700 de mesaje scrise in retea si 500 de MB trafic de date.

Traficul de date inclus poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atat de pe telefon, cat si de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).

Clientii care vor semna un contract nou sau isi vor reinnoi abonamentul pentru doi ani vor beneficia minute si SMS-uri in retea nelimitat pentru primele sase luni de contract, pentru toate abonamentele smartphone cu o valoare lunara mai mare de 17 euro (TVA inclus), sau dublul minutelor si SMS-urilor in retea pentru incluse in planul tarifar pentru smartphone, pentru abonamentele cu o valoare lunara mai mica de 17 euro (TVA inclus), pentru primele 6 luni de contract.

Pe de alta parte, clientii noi care aleg sa se aboneze la Cosmote pentru doi ani fara a achizitiona un nou telefon, beneficiaza de 10 pana la 35 de minute nationale.

De asemenea, toti clientii care aleg sa isi porteze numarul in reteaua operatorului detinut de grecii de la OTE si semneaza un contract pe 24 de luni pot beneficia de un bonus de portare care poate ajunge de la 30 de minute nationale pana la 120 minute natonale, 1.000 minute in retea si 1.000 SMS-uri in retea.

Noua oferta de abonamente Cosmote:







Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri