Astfel, utilizatorii Cosmote primesc intre 500 si 700 de minute in retea, intre 50 si 280 de minute nationale si internationale, 500 si 700 de mesaje scrise in retea si 500 de MB trafic de date.

Traficul de date inclus poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atat de pe telefon, cat si de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).

Clientii care vor semna un contract nou sau isi vor reinnoi abonamentul pentru doi ani vor beneficia minute si SMS-uri in retea nelimitat pentru primele sase luni de contract, pentru toate abonamentele smartphone cu o valoare lunara mai mare de 17 euro (TVA inclus), sau dublul minutelor si SMS-urilor in retea pentru incluse in planul tarifar pentru smartphone, pentru abonamentele cu o valoare lunara mai mica de 17 euro (TVA inclus), pentru primele 6 luni de contract.

Pe de alta parte, clientii noi care aleg sa se aboneze la Cosmote pentru doi ani fara a achizitiona un nou telefon, beneficiaza de 10 pana la 35 de minute nationale.

Citeste si:

De asemenea, toti clientii care aleg sa isi porteze numarul in reteaua operatorului detinut de grecii de la OTE si semneaza un contract pe 24 de luni pot beneficia de un bonus de portare care poate ajunge de la 30 de minute nationale pana la 120 minute natonale, 1.000 minute in retea si 1.000 SMS-uri in retea.

Noua oferta de abonamente Cosmote: