Mike Pence, vicepresedintele ales al Statelor Unite, a fost huiduit pe Broadway, vineri seara, la o reprezentatie a musicalului ”Hamilton”. Spectacolul a trebuit sa fie intrerupt de mai multe ori din cauza huiduielilor si fluieraturilor spectatorilor adresate politicianului republican, informeaza revista Variety.

Mike Pence, care va deveni vicepresedinte al Statelor Unite pe 20 ianuarie, a mers sa vada o reprezentatie a spectacolului ”Hamilton”, un musical pe ritmuri hip-hop, vineri seara, insa vizita lui pe Broadway nu a decurs asa cum se astepta, deoarece spectatorii l-au fluierat si huiduit copios, in mai multe reprize, potrivit News.ro.

In momentul in care Mike Pence a patruns in sala principala a Teatrului Richard Rodgers de pe Broadway, politicianul republican a fost intampinat de un val de fluieraturi, desi au existat si spectatori care l-au aplaudat. Potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de jurnalistul Mark Harris, cei mai multi dintre spectatorii de pe Broadway sunt in general turisti si persoane aflate in trecere prin New York. La sfarsitul spectacolului, actorii din distributie au remarcat prezenta in sala a viitorului vicepresedinte american si au tinut sa ii adreseze cateva cuvinte.

”Domnule vicepresedinte ales Mike Pence, va multumim ca ati venit alaturi de noi sa vedeti spectacolul «Hamilton - An American Musical». Noi reprezentam acea America care este alarmata si ingrozita de faptul ca viitoarea administratie a voastra nu ne va apara, nu va apara planeta, nici pe copiii nostri, nu va apara drepturile noastre inalienabile. Speram ca acest spectacol v-a inspirat pentru a sustine cu tarie valorile americane si ca veti lucra in numele nostru, al tuturor”, a declarat pe scena actorul Brandon Victor Dixon, interpretul unui rol principal din acest spectacol.

Alti spectatori, chiar daca nu erau sustinatori ai republicanului Mike Pence, s-au declarat stanjeniti de acele fluieraturi si huiduieli, considerand ca politicianul american ar fi trebuit sa fie lasat in pace, pentru a putea sa invete de pe urma acestui act cultural. Dave Itzkoff, reporter la The New York Times, a publicat urmatorul mesaj pe Twitter: ”Fluieraturile adresate lui Mike Pence la spectacolul «Hamilton» m-au deranjat. Indiferent de ceea ce cred oamenii despre el. A incercat sa se arate in public. Ar putea sa primeasca idei neplacute din alte locuri mult mai periculoase”.

Spectacolul, in care Javier Munoz joaca rolul principal - interpretat initial de Lin-Manuel Miranda -, a fost intrerupt de mai multe ori din cauza spectatorilor nemultumiti de prezenta lui Mike Pence in sala. Multi dintre ei au remarcat pe retelele de socializare ironia situatiei. Mike Pence, un opozant declarat al drepturilor gay, a mers pe Broadway pentru a asista la un spectacol despre unul dintre fondatorii natiunii americane, in care exista multe roluri de homosexuali, imigranti, revolutionari si persoane de culoare.

In luna iunie, ”Hamilton”, un musical hip-hop devenit un veritabil fenomen cultural in Statele Unite, inspirat din viata si cariera politicianului Alexander Hamilton, unul dintre fondatorii natiunii americane, a castigat 11 premii Tony, cele mai importante distinctii de pe Broadway.

Sursa foto: Gino Santa Maria / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri