Chiar izolate, afirmatiile lui Trump privind caracterul caduc al NATO, sunt alarmante in sine. Vor deveni ele politica superputerii, spre bucuria Rusiei si spaima celor ce-si mai pun nadejdea in vest? Si daca da, de ce, conform Adevarul.

Declaratiile presedintelui ales al SUA anunta o schimbare politica si economica globala si de proportii. Ele nu privesc doar ce ne doare mai tare, in speta NATO si relatia cu Rusia. Si ele nu sunt izolate. Le insotesc si alte asertiuni, nu mult mai putin ingrijoratoare. De pilda cele referitoare la proxime demersuri protectioniste, menite sa-i apere de relocatii in fabrici de automobile din Mexic, bunaoara, pe muncitorii albi din nordul SUA, carora Trump le datoreaza in buna masura victoria sa electorala.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Danny Raustadt | Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri