Elon Musk a devenit noua ţintă a Anonymous, după ce gruparea de hackeri a postat un videoclip în care un membru vorbeşte despre SpaceX, felul în care îşi exploatează şeful Tesla angajaţii şi despre cum „face mişto în mod constant” de pieţele de criptomonede. „Poate crezi că ești cel mai inteligent, dar acum ți-ai întâlnit adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Aşteaptă-ne”, a spus hackerul.

„În ultimii câţiva ani te-ai bucurat de cea mai favorabilă reputaţie pentru că ai atins dorinţa pe care mulţi dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu maşini electrice şi explorare spaţială”, spune unul dintre hackeri într-un videoclip, postat pe rețele sociale, scrie Digi24.

„Recent... oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie”, potrivit mesajului venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin.

„Bineînţeles, şi-au asumat riscul când au investit şi toată lumea ţine cont şi stie de volatilitatea în cripto, dar tweet-urile tale din această săptămână arată o ignoranţă clară faţă de persoanele cu venituri medii”, se arată în video.

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului în atacuri cibernetice îndreptate împotriva departamentelor de poliţie, politicieni, companii financiare şi religii, a continuat să lanseze ceea ce pare a fi un avertisment vag către şeful Tesla.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri